Herstel van houtrot in regio Amsterdam

Houten kozijnen en deuren zien er prachtig uit als ze net in de verf zijn gezet. Toch is het hout nooit geheel weerbestendig. Regen en vuil tasten het hout aan. De verf bladdert af en het hout verkleurt. Kortom: houtrot in uw hout! Dat is niet alleen een lelijk gezicht, maar het maakt het houtwerk ook minder sterk. Houtrot moet dus zo snel mogelijk hersteld worden.
 

Voorkom verdere aantasting door houtrot

Heeft uw hout een zwarte of roestbruine kleur gekregen of bladdert de verf eraf? Grote kans dat er schimmels in het hout zitten die houtrot veroorzaken. Omdat de stijfheid en sterkte van het hout wordt aangetast, is behandeling vrijwel direct nodig. De schade moet eerst hersteld worden voordat er opnieuw geschilderd kan worden.

Kwaliteitsproducten voor herstel van uw hout

Zo op het eerste oog is het lastig te zien hoe ver het houtrot zich heeft verspreid. Inspectie door een professioneel bedrijf is dan ook nodig. Geen enkel soort hout is hetzelfde, daarom vraagt behandeling van uw houtrotprobleem om de nodige ervaring en kennis op het gebied van houtsoorten. Dijkman & Co voert grondige houtrotinspecties uit. Daarnaast werken we alleen met de kwaliteitsproducten van Repair Care. Daardoor bent u verzekerd van een duurzaam herstel van houtrot. Naderhand schilderen we het hout over met speciale grondverf en lak. Daarmee wordt uw hout nog beter en langer beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Hoe herkent u houtrot?

  • Barsten in de verflaag
  • Deuken in het hout
  • Bruine of zwarte plekken op het hout
  • Houtdelen die loslaten

Snel houtrotherstel door schildersbedrijf Dijkman & Co in Amsterdam

Neem contact op